Projecten waar we trots op zijn

Voor uiteenlopende opdrachtgevers heeft Focus Smart Solutions effectieve software oplossingen ontwikkeld. Bekijk hieronder een aantal referentieprojecten. Mocht u meer willen weten of een maatwerk advies willen? Neem dan direct even contact met ons op.

Modernisatie Aquaview-X

DisplayPP

Aquaview-X is een SCADA-systeem van de volgende generatie dat is ontwikkeld door Xylem voor water- en afvalwaterprofessionals die behoefte hebben aan eenvoudiger, beter afgestemde manieren om hun installaties te bewaken, regelen en optimaliseren – waar dan ook, wanneer dan ook en vanaf elk apparaat. Via plug-and-play-installatie binnen een uur, beschikt u hiermee over een compleet overzicht van al uw locaties: de juiste informatie precies waar u deze nodig hebt. Configureer binnen enkele seconden uw werkstroom of gegevens en neem de totale controle over uw proces en activiteit in handen.

Lees verder

Xylem Aquaview Mobile App

Aquaview mobile

De Aquaview Mobile App van Focus Smart Solutions maakt het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie de gegevens van meerdere pompstations te verzamelen, te analyseren en het overzicht te houden in het functioneren van alle pompstations met standaard en extra functionaliteiten.

Lees verder