Focus Smart Solutions is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van maatwerksoftware.

Betrouwbaar in maatwerk

Wij denken in klantgerichte software oplossingen. Dan komt maatwerk al snel om de hoek kijken. Ieder bedrijf is uniek en heeft haar eigen werkwijze. Standaard softwarepakketten sluiten dan vaak onvoldoende aan. Door goed te luisteren en regelmatig samen te zitten, kan Focus als specialist nauwkeurig inventariseren en tussentijds bijsturen. We kijken eerst in de breedte om vervolgens te bepalen welke oplossingsrichting het beste past. Zo kunnen we het maatwerk leveren dat maximaal aansluit bij de wensen en behoeften van een klant. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we zo software die het gewenste doel bereikt.

Kwaliteit en innovatie

Kwaliteit en innovatie gaan bij Focus Smart Solutions hand in hand. Voor u wellicht bijzonder, voor ons vanzelfsprekend. Software moet goed werken en wordt uitvoerig getest. Pas daarna wordt deze in productie genomen. Een product of software moet bruikbaar zijn, toegevoegde waarde hebben. Soms betekent dat, dat we tussentijds moeten bijsturen. Juist door met u mee te denken, kunnen we het maatwerk leveren waar we om bekend staan. Vol enthousiasme zorgen we ervoor dat u tevreden bent. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en nemen deze graag mee in onze voorstellen.

Korte lijntjes

We houden het graag persoonlijk: dat merk je aan onze korte lijntjes. Tijdens een kop koffie kan vaak al veel besproken worden. We handelen graag proactief: we proberen u altijd een stap voor te zijn en vooruit te denken. Zo kunnen we bijsturen in het maatwerk dat we leveren. Schaven, luisteren, finetunen, testen en opleveren. En als het moet gewoon opnieuw schaven, net zo lang tot alles helemaal naar wens is.