MAATWERK SOFTWARE

Unieke software oplossingen

Focus Smart Solutions uit Riethoven (gelegen in Brainportregio Eindhoven) is specialist in maatwerk software. Onze maatwerk software-oplossingen sluiten daardoor naadloos aan op uw bedrijfsprocessen. Ieder bedrijfsproces is uniek, waardoor standaard software oplossingen vaak niet volstaan. Doordat wij onze focus leggen op maatwerk, kunt u maximale focus houden op uw bedrijf. Door te kiezen voor Focus Smart Solutions, kiest u voor een efficiënte ondersteuning van uw organisatie. 

We lopen graag voorop en volgen innovaties en ontwikkelingen op de voet. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering kunnen we zo altijd snel implementeren en toepassen. Zo lopen niet alleen wij continu voorop, maar u als opdrachtgever ook! Onze specifieke kennis kan een versnellende werking op uw bedrijfsprocessen hebben, wat helpt om uw concurrentie een stap voor te zijn. Maak eens vrijblijvend een afspraak om met ons uw wensen, ideeën en de talloze mogelijkheden te bespreken.

Waarom ontwikkelen wij software op maat?
  • Vereenvoudig uw bedrijfsproces door efficiënte datakoppelingen
  • Integreer applicaties met de dagelijkse bedrijfsvoering
  • Bepaal zelf de functionaliteit
  • Bepaal zelf de interface
Toekomstbestendig dankzij maatwerk software

Ieder bedrijf is uniek en heeft eigen specifieke wensen en behoeften. Maatwerk software van Focus Smart Solutions is dan een uitkomst. Software op maat zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen niet beïnvloed worden door de beperkingen waar u op het gebied van software tegenaan loopt. Bij maatwerk software kijken we namelijk naar úw specifieke wensen. Er is geen tweede versie van uw software op de markt. Bijkomend voordeel is dat uw maatwerk software niet alleen aangepast kan worden op bestaande wensen maar ook op toekomstige wensen. Dit maakt uw bedrijf toekomstbestendig: het voorkomt dat u met verouderde software geconfronteerd wordt, die niet meer te updaten of uit te breiden is. Met alle gevolgen van dien.

Onze werkwijze

We hebben graag nauw en persoonlijk contact met u. We houden daarbij van korte lijnen. En we hebben regelmatig overleg om verwachtingen in kaart te brengen en doelen te bepalen. Tussentijds evalueren en bijsturen behoort tot de maatwerk aanpak die we bij Focus Smart Solutions hanteren. Een project vliegen we samen aan: juist door samen te werken kunnen we doorontwikkelen en meegroeien met de veranderingen en ontwikkelingen binnen uw bedrijf.