MOBIELE APPS
Mobiele applicaties bestaan uit software die speciaal ontwikkeld is voor gebruik op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Door gebruik te maken van een database in de cloud of lokaal, zijn mobiele apps overal toegankelijk. Wel zo handig in de 24-uurs economie waarin we leven. Een slim ontworpen mobiele app zorgt ervoor dat een smartphone kan beschikken over aanvullende functies. Het wordt zo een echte communicatietool.

Een slim ontworpen mobiele app ondersteunt uw huidige bedrijfsprocessen optimaal. Met slim ontworpen bedoelen we bij Focus Smart Solutions dat de app is ontwikkeld om tijd en/of kosten te besparen. Bovendien kan een goede app ook bedrijfsprocessen vereenvoudigen. Zo kunt u focus houden op uw bedrijfsvoering.

Gebruiksgemak als leidende factor
Focus Smart Solutions weet als geen ander dat een mobiele app slim uitgedacht én uitgevoerd moet worden. Gebruiksgemak staat daarbij voorop. De app moet intuïtief te gebruiken zijn. Uiteraard houden we bij het ontwikkelen van mobiele apps altijd rekening met de verschillende schermformaten – staand en liggend- van smartphones en tablets. Want juist op een klein scherm moet een app handig in gebruik zijn. Door innovaties op de voet te volgen, kunnen we deze meteen toepassen op Android en iOS Swift, objective-c, java, Qt en React native.

Mobiele app op maat
Zegt dit u allemaal niets? En wilt u wél meer weten over wat Focus Smart Solutions voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van mobiele applicaties? Neem dan direct contact met ons op. In nauw overleg met u kunnen we alle wensen en behoeften in kaart brengen. Zo kunnen we een effectieve mobiele app op maat ontwerpen en ontwikkelen die perfect aansluit bij uw bedrijf, bedrijfsprocessen en doelgroepen.