Xylem Aquaview Mobile App

Aquaview mobile

Xylem introduceert de door Focus Smart Solutions ontwikkelde Aquaview Mobile App voor iOS en Android smartphones en tablets. Met de app beschikken gemaalbeheerders altijd en overal over real-time informatie van hun pompstations en hebben zij de mogelijkheid om deze eenvoudig op afstand aan te sturen.

De Aquaview Mobile App maakt het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie de gegevens van meerdere pompstations te verzamelen, te analyseren en het overzicht te houden in het functioneren van alle pompstations met standaard en extra functionaliteiten.

Ontwikkeld door Focus Smart Solutions

Focus Smart Solutions heeft de volledige app ontwikkeld. Aquaview Mobile is ontwikkeld in C++/QT. Er is gekozen om deze app ook te ontwikkelen in C++/Qt voor zowel iOS als Android. Op deze manier konden kosten bespaard worden door de cross-platform ondersteuning van QT. Elementen van Aquaview-X heeft Focus Smart Solutions zonder extra kosten kunnen gebruiken in de app.

Nieuwe releases

Het releasen van een nieuwe versie van een app is tijdrovend en arbeidsintensief. Deze terugkerende activiteit is daarom door Focus Smart Solutions geautomatiseerd met behulp van het fastlane framework om zo met één druk op de knop een nieuwe release uit te kunnen brengen.

Voordelen van de app

Gemaalbeheerders zijn altijd op de hoogte van hun installaties door snelle toegang tot alle relevante gegevens. De app blinkt uit in gebruiksgemak. Door de intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening is het beheer van objecten eenvoudig. Alarmen en events kunnen vanuit elk scherm geraadpleegd worden en het is mogelijk om alarmen direct in behandeling te nemen. De gemaalbeheerders hoeven zich geen zorgen te maken over mogelijke overlastsituaties, omdat deze met de Aquaview Mobile App actief kunnen worden voorkomen.

Wanneer kan de app gebruikt worden?

Gebruikers die Aquaview-X in eigen beheer hebben en de Aquaview-X client buiten het interne netwerk gebruiken, kunnen de App voor iOS en Android gebruiken. Er is geen gebruikerslimiet. Inloggen is mogelijk met de bestaande Aquaview-X client gegevens. De iOS App is beschikbaar voor iPhone 4s en iPad 2 en hoger.